JACK'S KIPPENHOK

JACK'S KIPPENHOK Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 138 beoordelingen
23 okt 2019 om 21:47 Dikke heeft goed hersteld
22 okt 2019 om 21:33 alle complimenten in de reviews... ik kan me daar alleen maar bij aansluiten!
22 okt 2019 om 19:19 Weel 8n orde top
19 okt 2019 om 20:53 Zeer uitgebreide smakelijke nassimaaltijd met heerlijke kerriekio. Leuk extraatje was de saté. Zeer tevreden.
18 okt 2019 om 20:59 Eten was uitstekend. Je krijgt ook erg veel! Bezorging ging uiteindelijk ook goed.
13 okt 2019 om 20:28 Jack special was weer top!
13 okt 2019 om 19:23 We kregen extra omdat de bezorging vorige keer niet helemaal goed ging. Heel attent. Eten was weer verrukkelijk. Jack's special is een aanrader.
12 okt 2019 om 22:37 Jack eerste keer besteld. Wat denk jij zelf als cijfer. Ik geef jou tent een dikke 5 sterren. Alles was in orde. En zal zeker vaker bestellen. Mvg Fekri
12 okt 2019 om 11:17 Really great chicken and value for money. Fed four of us with a whole chicken rice and green beans for 20 Euro. Would highly recommend
9 okt 2019 om 0:14 Goede kip en groente mix!
7 okt 2019 om 11:55 Heerlijk!! Voor herhaling vatbaar!
6 okt 2019 om 22:51 Bij bestellen wordt aangegeven 35 minuten. Ok. Binnen 5 minuten wordt dat verlengd met 30 minuten. En dan nog te laat! 2 stukjes geproefd. das goed maar geen trek meer.